Krons en Joomla

Het perfecte team

Kronson en Joomla is de perfecte mix voor je website en webshop.

Joomla is een van de meest gebruikte systemen om een website te beheren. Met meer dan 10 jaar ervaring met dit cms kunnen we ons echte specialisten noemen. Door de veelzijdigheid van Joomal leveren we niet alleen gebruiksvriendelijke websites, maar behoren ook webshops, intranetten en andere webapplicaties tot de mogelijkheden.

Image

Waarom Joomla?

1
Joomla is veelzijdig. Niet alleen voor websites, maar ook voor webshops, intranetten en webapplicaties.
2
Gebruiksvriendelijk. Dankzij de goede rechtenstructuur van Joomla kunnen we de beheeromgeving voor ieder type gebruiker inrichten.
3
Flexibel. Door de duizenden uitbreidingen voor Joomla is eenvoudig uit te breiden.
4
Niet afhankelijk van 1 partij. Net zoals je met je auto naar verschillende garages kan, zo kun je met ook een Joomla-website bij verschillende bedrijven terecht. Zoals Kronson.

Joomla kan veel

De veelzijdigheid van Joomla blijkt uit de vele functies die standaard in het cms aanwezig zijn. Hoewel het een internationaal product is is het beheer van je website in het Nederlands mogelijk. Je hebt dus geen talenkennis nodig!
Dat je met Joomla een website kunt beheren is meestal wel bekend. Maar ook als de website meertalig (Nederlands, Engels, Frans) beschikbaar moet zijn is dat voor Joomla geen probleem.
Zoals elk goed cms kun je ook met Joomla pagina's maken die voldoen aan de richtlijnen van zoekmachines.

Joomla is te vergelijken met een Zwitsers zakmes: je krijgt veel opties ter beschikking, maar je kunt zelf kiezen wat je wilt gebruiken. Elke situatie is immers anders. En het is te gebruiken voor grote commerciële websites, maar ook voor kleine verenigingen of hobbysites.

Met Joomla in goed gezelschap

Met een Joomla-website bevindt je je in goed gezelschap. Wereldwijd gebruiken honderdduizenden websites dit prijswinnende cms. Bekende namen die je voor zijn gegaan zijn Exact Software, McDonald's en Sony, ministeries als dat van Volkgezondheid, Welzijn & Sport, organisaties als het Vlaams Geneeskundigen Verbond, mediawebsites als FunXL en NPO Radio 1.
Die kiezen niet zomaar voor een cms om hun intranet, website of webshop te beheren, maar gaan alleen voor het beste: Joomla!

Interesse? Neem contact op

We leggen je graag uit waarom Joomla onze keus is en waarom wij de partij zijn die je het beste kunnen helpen. Vul hieronder je gegevens in dan nemen we snel contact op!

logo_kropnson_klein.png

De Ronde 15
5683 CZ Best

© 2020 - Kronson

Search