Wie is

Kronson

Kronson

Ruim 18 jaar off- en online ervaring!

Aan het hoofd van het schip van Kronson staan Marco en Robert: twee kapiteinen met meer dan 18 jaar ervaring in hun vakgebied. Met een team van 6 bemanningsleden hebben we voor elke situatie een oplossing.

Kapitein Robert

Robert is de creatieveling met nullen en enen en heeft meer dan 12 jaar werkervaring in de wereld van websites en internet. Het ontwikkelen van Joomla-websites en -webshops, webapplicaties, webkoppelingen en intranetten (koppelingen tussen software en een website of webshop) zijn voor Robert geen probleem. Maar hij houdt zich ook bezig met het onderhoud van de servers van Kronson, domeinregistratie en het ontwikkelen van Joomla-extensies op maat.

Kapitein Marco

Marco is de creatieve geest op het visuele gebied met jarenlange werkervaring in de branche. Niet alleen voor het ontwerpen van weboplossingen als Joomla-websites en -webshops, maar ook offline kent hij het klappen van de zweep. Brochures, flyers, handleidingen, reclameborden, logo's, huisstijlen... alles wat visueel aantrekkelijk en professioneel moet zijn is bij Marco in goede handen.

logo_kropnson_klein.png

De Ronde 15
5683 CZ Best

© 2020 - Kronson

Search